Terug

Locaties van Tielbeke

Sinds 1958 is Lemelerveld de thuisbasis van Tielbeke. Gedurende de afgelopen 60 jaar hebben we echter ook onze plek gevonden in Heerenveen, Heteren, Tiel en Zwolle.

Laden, lossen en leren bij Tielbeke

Lemelerveld

De plek waar het allemaal begon. En het is nog steeds de plek van onze hoofdvestiging. Ons crossdock, ons hoofdkantoor en onze garage bevinden zich hier. Het is er een komen en gaan van vrachtwagens. Kortom: dit is het kloppende hart van Tielbeke.
Lees meer over crossdocking
Tielbeke opleidingsniveaus in trucks

Heerenveen

Vanaf onze standplaats in Heerenveen rijdt een twintigtal vrachtwagenchauffeurs. De chauffeurs verzorgen de winkeldistributie voor een grote supermarktketen. Ze vormen een hecht team en zijn voor onze transportafdeling onmisbaar.

Lees meer over transport
Tielbeke chauffeur altijd klantvriendelijk

Heteren

In het Gelderse Heteren, een pittoresk dorp aan de Nederrijn, heeft Tielbeke een standplaats. Onze vrachtwagenchauffeurs die vanaf hier rijden, rijden door heel Nederland, België en Noord-Frankrijk. Soms overnachten zij in hun cabine. Ja, uit Heteren komen onze avonturiers.

Bekijk onze logistieke vacatures
Op weg met trucks Scania Tielbeke

Tiel

Onze jongste standplaats bevindt zich in Tiel. Vanaf hier distribueren we voor een grote supermarktketen veel verschillende goederen. Onze vrachtwagenchauffeurs uit Gelderland rijden diverse routes door de prachtige omgeving.

sneakpeak werken bij Tielbeke warehouse

Zwolle

Aan de Hoekerweg 10 in Zwolle, vind je ons warehouse. Vanaf hier bewaken wij het logistieke proces van talloze ondernemingen. Ook is Zwolle de standplaats vanaf waar we winkelbevoorrading doen voor Albert Heijn. Tot slot zit naast ons warehouse een standplaats voor vrachtwagens die pendelen tussen Zwolle, Meppel, Hasselt en Breda.

Lees meer over warehousing

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier