Terug

Terug naar vacatures

Planner Bezorger Albert Heijn Online

 • Leuk team
 • Leiding geven
 • Dynamisch
Voldoe je niet aan deze vereisten? Ontdek meer over leren en omscholen bij Tielbeke. Met baangarantie.
Solliciteer direct

Ben jij op zoek naar een leuke baan als planner en vind je het fijn om mensen te motiveren?
Solliciteer dan nu op deze fantastische vacature. Wij zijn namelijk op zoek naar een planner voor Albert Heijn Online in Zwolle!

Hoe je dag eruit kan komen te zien

Als je met een ochtenddienst begint dan start je rond 5.30 uur en begin je voordat de eerste bezorger is gearriveerd. Na binnenkomst bij AH Online in Zwolle start de planner, ook wel plusser genoemd, met een uitdraai te maken voor de routes van de middag. Ook zorgt de plusser ervoor dat voorladers van start kunnen, houdt hier toezicht op en stuurt ze daar waar nodig aan. Vervolgens lees je de overdracht en rapportages met eventuele bijzonderheden die in de voorgaande dienst zich voordeden.

Het aannemen van de telefoon hoort er ook bij. Eventuele ziekmeldingen dien je aan te nemen en te registreren maar het zoeken naar een vervangende bezorger behoort ook tot één van je taken. In de tussentijd houd je in de gaten of de voorladers tijdig aanwezig zijn om te kunnen starten met hun dienst.

Zo rond 6.00 uur komt de eerste pendel binnen met de bestellingen van de klanten. Als planner zie je er op toe dat de voorladers de bestellingen op volgorde van de routes gereedzetten.

Wanneer de voorladers lekker bezig zijn met hun werk, is het aan jou de taak om de planning gereed te maken voor de middagritten van de bezorgers.

Als plusser draag je ook zorg voor de uitgifte van de bezorgkoffers en planningslijsten. Een bezorgkoffer bestaat uit o.a. een pinautomaat, een navigatiesysteem en een rittenregistratiesysteem. Desgewenst help je een bezorger bij vragen of bied je ondersteuning daar waar nodig. Een ochtenddienst van een planner loopt rond 13.00 uur ten einde.

Om je goed in te kunnen leven waar een bezorger zoal mee te maken krijgt, zal je af en toe als plusser/planner ook zelf een ritje gaan rijden om de boodschappen te bezorgen.

Draai je een avonddienst, van 13.00 uur tot circa 23.00 uur, dan zal je aan het einde van je dienst de voertuigen en het pand controleren of deze juist afgesloten zijn.

Welke competenties zijn handig voor de functie als planner?

Uiteraard moet je goed kunnen plannen, dat lijkt ons vanzelfsprekend naast het feit dat je geen 9-5 mentaliteit hebt.

Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met handige competenties waaraan een planner moet voldoen;

 • Leiderschap kunnen tonen
 • Stressbestendig zijn
 • Sociaal vaardig
 • Mensen kunnen motiveren
 • Goed kunnen samenwerken
 • Probleemanalyse kunnen maken en hierop acteren

Onze nieuwe collega moet ook in het bezit zijn van rijbewijs B, zelfstandig mogen rijden en in een straal van circa 25 km rondom Zwolle wonen.

Wat Tielbeke je kan bieden

Wil je graag aan de slag als planner voor Albert Heijn Online in Zwolle? Wij kunnen je een fulltime baan aanbieden die niet alleen afwisselend is door de diversiteit in diensten maar ook aan mensen!

Naast een uitstekend salaris, conform cao, voorzien wij je ook in geschikte werkkleding in de vorm van een polo, trui en soft shell jas. Wij willen graag dat je er verzorgd uitziet! Daarnaast zijn veiligheidsschoenen verplicht om te dragen tijdens je werk, hierin krijg je van ons een compensatie.

Lees ook het interview van je nieuwe collega Kees!

Enthousiast geworden?

Lijkt het je wat, fulltime planner worden bij Albert Heijn Online? Solliciteer dan op deze vacature bij Tielbeke door onderstaand sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Als je vragen hebt:

Neem contact op met personeelszaken

Neem contact op met personeelszaken

Planner Bezorger Albert Heijn Online

Lijkt een baan bij Tielbeke je wat? Mooi werk! Solliciteer gemakkelijk via dit formulier

  Zo solliciteer je bij Tielbeke

  • 1
   Solliciteer online

   Vul het sollicitatieformulier in en verzend het.

  • 2
   Val op

   Is jouw sollicitatie goed? Dan nodigen we je bij ons uit.

  • 3
   Retourtje Tielbeke

   Je komt langs voor een gesprek en eventueel een rijproef.

  • 4
   Even tekenen

   We doen jou een contractvoorstel waar we een krabbel onder zetten. Proost!

  • 5
   Aan de slag!

   Je bent nu officieel in dienst. Tijd om aan de slag te gaan!

  Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

  Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

  Klik hier