Terug

Terug naar vacatures

Vacature commercieel medewerker binnendienst

 • Dynamisch
 • Zicht op vast contract
 • Goede pensioenregeling
Voldoe je niet aan deze vereisten? Ontdek meer over leren en omscholen bij Tielbeke. Met baangarantie.
Solliciteer direct

Voor de commerciële binnendienst van Tielbeke zoeken we een ervaren collega die ons verder kan helpen bij het uitbouwen en professionaliseren van de binnendienst. Met jouw kennis en ervaring ondersteun en begeleid je twee collega’s welke ook in het team zitten. Word jij onze nieuwe ervaren commercieel medewerker binnendienst?

Hoe je werk er inhoudelijk uitziet

Wij zijn een full service logistiek dienstverlener en leveren dagelijks transport, distributie en warehousing diensten aan meer dan 200 klanten in Noordoost Nederland.
Met bijna 600 collega’s onderscheidt Tielbeke zich door bovengemiddelde aandacht voor onze mensen, middelen en natuurlijk onze klanten. Omdat 100% leverperformance een utopie is, zorgt de commerciële binnendienst voor een adequate registratie, opvolging en afhandeling van belangrijke klantvragen, goederenschades en klachten. Daarnaast calculeer, registreer en beheer je de tarieven of aanvragen van de bestaande of potentieel nieuwe klanten van Tielbeke. Ook ondersteun je als commercieel medewerker binnendienst de buitendienst bij commerciële aanvragen en/of tenders.

Wat wij in jou zoeken

Je bent scherp van geest en hebt verstand van transport. Door je communicatieve vaardigheden en proactieve houding ga je een discussie niet uit de weg en stel je de klant centraal bij het oplossen van een probleem. Tevens houd je hierin overzicht en zorg je ervoor dat Tielbeke ook kan leren van de fouten.

Je hebt hbo werk- en denkniveau. Verder is ervaring in de transport en logistiek een sterke pré. Je kan goed werken met Microsoft Office om je analyses, calculaties en rapportages te kunnen delen met de organisatie. Uiteraard heb je aantoonbare ervaring, ben je collegiaal en woon je binnen een straal van circa 25 kilometer van Lemelerveld.

Wat wij bieden aan een ervaren binnendienstmedewerker

Het werk is dynamisch, elke dag is anders en gevarieerd. Wij bieden jou een kans op een 2e of 3e stap in jouw carrière met een passend salaris bij je ervaring en kennis. Een goede pensioenregeling behoort standaard daarnaast ook tot onze arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf al bij ons aan de slag als binnendienst medewerker op onze salesafdeling? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Als je vragen hebt:

Neem contact op met personeelszaken

Neem contact op met personeelszaken

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Lijkt een baan bij Tielbeke je wat? Mooi werk! Solliciteer gemakkelijk via dit formulier

  Zo solliciteer je bij Tielbeke

  • 1
   Solliciteer online

   Vul het sollicitatieformulier in en verzend het.

  • 2
   Val op

   Is jouw sollicitatie goed? Dan nodigen we je bij ons uit.

  • 3
   Retourtje Tielbeke

   Je komt langs voor een gesprek en eventueel een rijproef.

  • 4
   Even tekenen

   We doen jou een contractvoorstel waar we een krabbel onder zetten. Proost!

  • 5
   Aan de slag!

   Je bent nu officieel in dienst. Tijd om aan de slag te gaan!

  Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

  Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

  Klik hier