Terug

Terug naar vacatures

Vrachtwagenchauffeur worden in Lemelerveld (werken en leren)

 • Baanzekerheid
 • Goede begeleiding
 • Rijbewijzen halen met subsidie
Voldoe je niet aan deze vereisten? Ontdek meer over leren en omscholen bij Tielbeke. Met baangarantie.
Solliciteer direct

“In drie jaar tijd zit ik nu toch mooi op de vrachtwagen!”

Martijn Russcher
Voormalig leerling chauffeur

Altijd al gedroomd van een baan als vrachtwagenchauffeur en ben je op zoek naar baanzekerheid? Volg dan een BBL opleiding bij erkend leerbedrijf Tielbeke! Krijg vanaf de eerste werkdag al betaald en volg intern bij ons de opleiding tot chauffeur.

Hoe ziet de opleiding chauffeur eruit?

Niet voor niets zijn wij in 2016 verkozen tot beste leerbedrijf en hebben wij een hoog slagingspercentage. Elke maandag krijg je les in ons eigen opleidingscentrum in Lemelerveld waarbij o.a. werken met de boordcomputer en de tachograaf aan bod komen. Tijdens je chauffeursopleiding zal je 4 dagen per week aan het werk gaan bij Tielbeke. Afhankelijk van je wensen en uiteraard ervaringen kan dat in de functie van logistiek medewerker of bezorger zijn. Tijdens de opleiding haal je, indien je deze nog niet hebt, je rijbewijs B, rijbewijs C, Code 95 en eventueel je rijbewijs CE.

Goede begeleiding

Regelmatig gaan wij met je om tafel om voortgangsgesprekken te voeren. Wij willen graag weten hoe het met je gaat gedurende de BBL opleiding en bieden je te allen tijde extra hulp daar waar nodig. Daarnaast zorgen ook onze chauffeursinstructeurs Koen en Alfred voor extra gedegen uitleg en begeleiding. Voertuigbeheersing en het veilig hanteren van een EPT (elektrische pallet truck) zijn slechts enkele aspecten die zij graag met je behandelen om je op weg te helpen naar je droombaan!

Groeien binnen Tielbeke

Wij investeren graag in onze mensen en vinden het belangrijk dat onze medewerkers groeien. Niet alleen persoonlijke ontwikkeling komt aan bod tijdens je chauffeursopleiding. Als je eenmaal de opleiding succesvol hebt afgerond, en in het bezit bent van de juiste rijbewijzen, ga je aan de slag als vrachtwagenchauffeur! Wij bieden daarom een opleiding met baangarantie. Veel van onze nieuwbakken chauffeurs starten op de bakwagen en gaan stukgoed rijden voor uiteenlopende opdrachtgevers. Een andere functie is uiteraard ook mogelijk, wat dacht je van chauffeur Retail organisatie tuin&dier, chauffeur winkeldistributie of chauffeur diepvries?

Wij zoeken jou

Afhankelijk van je ervaring en hoe snel je alles oppikt duurt de opleiding in de basis circa 2 jaar. Wij vragen van jou dat je enthousiast bent, leergierig, een leeftijd hebt van 17 – 23 jaar en een afgeronde vmbo-opleiding. Woon je daarnaast in binnen een straal van 25 kilometer rond Lemelerveld?

Chauffeur in spe, welkom bij Tielbeke!

Als je vragen hebt:

Neem contact op met personeelszaken

Neem contact op met personeelszaken

Vrachtwagenchauffeur worden in Lemelerveld (werken en leren)

Lijkt een baan bij Tielbeke je wat? Mooi werk! Solliciteer gemakkelijk via dit formulier

  Zo solliciteer je bij Tielbeke

  • 1
   Solliciteer online

   Vul het sollicitatieformulier in en verzend het.

  • 2
   Val op

   Is jouw sollicitatie goed? Dan nodigen we je bij ons uit.

  • 3
   Retourtje Tielbeke

   Je komt langs voor een gesprek en eventueel een rijproef.

  • 4
   Even tekenen

   We doen jou een contractvoorstel waar we een krabbel onder zetten. Proost!

  • 5
   Aan de slag!

   Je bent nu officieel in dienst. Tijd om aan de slag te gaan!

  Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

  Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

  Klik hier