fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Boodschappen bezorgen met Beshoy Asad

Door Evelien Wolting – Als bezorger bij AH Online Zwolle komt familieman Beshoy bij veel mensen aan de deur om de boodschappen te bezorgen. Deze ervaren collega werkt “slechts” een jaar bij Tielbeke maar voelt zich nu al thuis!

 

Start bij AH Online Zwolle

 

De 32-jarige Beshoy woont inmiddels nu iets meer dan een jaar in Zwolle met zijn vrouw en twee kinderen. Hiervoor woonde hij in Den Bosch waar hij ook als bezorger aan het werk was voor AH Online. Maar door een nieuwe baan van zijn vrouw en het dichter bij familie willen wonen hebben zij de stap gezet om naar Overijssel te verhuizen.
IK WERK HIER NOG NIET ZO HEEL LANG, EEN JAAR INMIDDELS NU, MAAR MET VEEL PLEZIER.
“Ik heb altijd met veel plezier gewerkt als bezorger bij AH in Eindhoven maar de afstand was helaas te groot om daar nog te kunnen blijven werken toen we gingen verhuizen naar Zwolle. Online heb ik destijds gezocht naar een nieuwe baan als bezorger in de omgeving van Zwolle en ik zag de vacature van Tielbeke. Ik heb geen moment getwijfeld en heb direct gesolliciteerd en al snel kon ik weer opnieuw aan de slag als bezorger voor AH! ”

Als Beshoy hierover verteld zie ik hem stralen en merk aan hem dat hij oprecht blij is met zijn baan als bezorger bij Tielbeke.

Snelle inwerkperiode

 

Wanneer ik Beshoy vraag of hij nog kan vertellen hoe zijn inwerkperiode eruit heeft gezien begint hij te lachen. “Die was heel snel! Omdat ik al veel ervaring had bij een andere vestiging als bezorger, heb ik alleen een rijproef met chauffeurinstructeur Jordy moeten doen. We hebben vervolgens samen een dienst gedraaid en toen gaf Jordy al aan dat ik geen verdere begeleiding nodig had, de procedures goed uitvoerde en direct zelfstandig aan de slag mocht als bezorger!”.

 

WE MOETEN HET WERK MET ELKAAR DOEN, DAT MAAKT HET OOK ZO LEUK.

Plezier in het werk

 

Lekker rijden en kilometers maken, veel beweging door middel van het uitladen van de boodschappen en het contact met de klanten zijn de leukste aspecten van een baan als bezorger volgens Beshoy. “De meeste klanten zijn echt blij met je komst en zijn ontzettend hartelijk. Vaak staan ze je al op te wachten bij de deur en maken altijd even een praatje.”

Ook tijdens mijn ontmoeting met Beshoy in onze HUB in Zwolle merk ik dat hij plezier heeft in de omgang met de diverse collega’s. Een collega probeert hem de draak aan te steken en een grapje uit te halen maar Beshoy is de collega al voor en luid lachend zie ik beide heren nog een praatje met elkaar maken.

Fijne collega’s

 

Als ik de vraag stel, en niet alleen aan Beshoy maar ook aan diverse collega’s van hem, wat het werk nog meer leuk maakt naast de vrijheid die het biedt, hoor ik veelal dat het een hecht team is met fijne collega’s. “Er is altijd ruimte voor een geintje en een praatje. En bij vragen kun je bij je collega’s terecht of bij één van de ritbegeleiders. Als je terug komt van je dienst en je de bezorgbus hebt opgeruimd kijk ik altijd even of ik een collega kan assisteren. We moeten het werk met elkaar doen, dat maakt het ook zo leuk. En op deze manier kan niet alleen jij maar ook je collega op tijd naar huis.”
LEKKER VISSEN IN DE OCHTEND, ’S MIDDAGS AAN HET WERK ALS BEZORGER

Werk, gezin en hobby’s

 

Een goede balans tussen werk en privé vindt Beshoy belangrijk. Samen met zijn vrouw hebben ze de zorg voor twee jonge kinderen, een dochter van 7 jaar en een zoon van bijna 2 jaar. Tot en met woensdagmiddag zorgt Beshoy dat hij thuis is bij de kinderen. Doordat het werk bij AH Online uit twee diensten bestaat, namelijk een ochtenddienst en een middag- en avonddienst, is hij op de overige dagen beschikbaar om te kunnen werken. “Ik vind het fijn om ook op zaterdag aan het werk te kunnen maar dan wel het liefst de middag- en avonddienst. Lekker vissen op karpers met een vriend of mijn schoonvader en ’s middags fijn aan het werk!”