Terug

Crossdocking bij Tielbeke

Onze loodsmedewerkers in Lemelerveld laden en lossen de vrachtwagens. Daarnaast sorteren ze goederen, controleren ze deze en rapporteren ze schades. De kunst? Alles zo efficiënt mogelijk doen.

Bekijk onze logistieke vacatures

In het crossdock van Tielbeke wordt hard gewerkt. Maar wel met een gezonde dosis humor. Onze loodsmedewerkers in Lemelerveld laden en lossen de vrachtwagens. Daarnaast sorteren ze goederen, controleren ze deze en rapporteren ze schades. Hun beste vriend is de scanner. De kunst? Alles zo efficiënt mogelijk doen.

Dag en nacht in bedrijf

In de loodsen van Tielbeke wordt dag en nacht gewerkt. Een aantal loodsmedewerkers draait daarom nachtdiensten. Velen van hen hebben een gezin en kunnen zo overdag tijd doorbrengen met de kinderen. Win-win!

In de loods begint alles

Om het logistieke proces goed te laten verlopen, moeten onze loodsmedewerkers bergen werk verzetten. Wat ze ervoor terug krijgen? Vertrouwen, waardering en collegialiteit. Zeker in de nacht ben je volledig op elkaar aangewezen.

jongen leert op heftruck bij Tielbeke

Loodsmedewerker worden?

Wil jij als loodsmedewerker het verschil maken? Wij hebben diverse logistieke vacatures voor gemotiveerde leerlingen én ervaren loodsmedewerkers.

Bekijk onze logistieke vacatures

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier