fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
1 nieuwe vacatures east

OVER TIELBEKE

 

Bij Tielbeke hebben we één gezamenlijke drijfveer: wij willen het verschil maken in de logistiek en

transport. Door ons zijn volle winkelschappen heel gewoon. En dat vinden wij bijzonder!

Met ruim 600 man klaren we de klus. En we hebben meer gemeen dan jij denkt. We zijn niet vies van hard werken, maar houden ook van onze vrije tijd. We nemen geen blad voor de mond en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bovenal staan we samen sterk en geven we iedereen een kans. Grijp jij die kans, dan kun je bij ons een leven lang groeien. En wij? Wij groeien door jou. Daar zijn we blij mee en dat laten we zien. Voor wat hoort wat, dát is de mentaliteit. En dat werkt.

Bekijk wat het werk van vrachtwagenchauffeur inhoudt op de pagina chauffeur CE vacature.

 

 

TYPISCH tielbeke

 

 • Niet lullen maar poetsen

  Bij Tielbeke is hard werken heel gewoon. Stilzitten is niets voor ons. We zijn goed in wat we doen en doen het met plezier.

 

 • Samen is niet alleen

  We doen het samen. Geen vrachtwagenchauffeur vertrekt zonder route. Geen product wordt verspreid zonder verpakt te zijn. Geen vrachtwagen rijdt zonder gecontroleerd te zijn. Zo hoort het.

 • Voor wat hoort wat

  Steek jij de handen voor ons uit de mouwen, dan steken wij ze voor jou in het vuur. Alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden.

 

 • Geïnteresseerd in jou

  En nu jij! Wij zijn altijd geïnteresseerd in onze (toekomstige) collega’s. Wie ben jij? Een doener? Die eerlijkheid en collegialiteit waardeert? Dan zit je bij Tielbeke goed. Kom je gauw kennismaken?