Terug

Technisch onderhoud bij Tielbeke

Een passie voor techniek, dat is wat onze monteurs met elkaar delen. Uren sleutelen ze aan ons materieel, zodat onze chauffeurs zorgeloos de weg op kunnen!

Bekijk onze logistieke vacatures

Toptechniek in logistiek, daar staat Tielbeke voor. Onze monteurs maken dat mede mogelijk. Alles moet kloppen, ook in het motorblok. Júist in het motorblok. Alleen vrachtwagens in perfecte conditie verlaten de garage.

Onderhoud en reparatie

Het blijft niet bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Onze monteurs voeren waar nodig ook reparaties uit. Sommigen groeien zelfs door naar APK-keurmeester. Bakwagens, trekker oplegger combinaties, heftrucks en andere losmiddelen: ze komen allemaal voorbij.

Deeltijd werk in logistiek garage Tielbeke

Superhelden

Onze afdeling 'Technisch Onderhoud' wordt draaiende gehouden door een ervaren en enthousiast team. De ene keer draait men dagdiensten en de andere keer avonddiensten. Eén keer in de twee weken wordt ook op zaterdagochtend gewerkt. Zijn er plots problemen met een vrachtwagen? Dan worden onze chauffeurs zo snel mogelijk uit de brand geholpen! Superhelden, dat zijn onze monteurs.

Monteur worden?

Wil jij monteur worden en technisch onderhoud uitvoeren? We hebben vacatures voor ervaren én startende monteurs.

Bekijk onze logistieke vacatures

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier