fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
2 nieuwe vacatures east

HET C-RIJBEWIJS: HOE, WAT, WAAR?

 

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Een C-rijbewijs en rijbewijs CE zijn noodzakelijk. Met deze rijbewijzen mag je vrachtwagens besturen die zwaarder zijn dan 3.500 kilogram. Bij Tielbeke kun je jouw vrachtwagen rijbewijs halen. Maar hoe zit dat nou precies?

 

Hoe kun je bij Tielbeke jouw vrachtwagen rijbewijs halen?

Als jij bij ons solliciteert, vragen wij welke rijbewijzen je hebt. Geen C-rijbewijs op zak? Dan kun je deze bij ons halen. Je haalt eerst Code 95 (de Vakbekwaamheid) en daarna start je met de rijopleiding voor je C-rijbewijs en je rijbewijs CE.

Het vrachtwagen rijbewijs halen, doe je niet zonder hulp. Chauffeur instructeurs Alfred en Koen begeleiden je stap voor stap. Als jij er klaar voor bent, ga je met de trekker oplegger de weg op.

 

Wat kost een rijbewijs bij Tielbeke?

Aan het halen van het C-rijbewijs en rijbewijs CE zijn kosten verbonden. Doordat je tijdens de rijopleiding bij Tielbeke kunt werken, kun je deze voldoen. Je krijgt bovendien baangarantie. Dat betekent dat je na het behalen van je C-rijbewijs en rijbewijs CE, gegarandeerd als vrachtwagenchauffeur bij ons aan de slag kunt. Lees alles omtrent omscholen op onze website.

 

Starten met het halen van jouw rijbewijzen?

Start zo snel mogelijk met jouw vrachtwagen rijbewijs halen! Solliciteer op een van onze vacatures voor omscholen of leren en kom kennismaken. Voor je het weet manoeuvreer je over de weg met een meterslange vrachtwagen!

 

Heb je je rijbewijzen al en wil jij werken bij een transportbedrijf? Kijk dan bij de Chauffeur CE vacature!