fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Wat we te bieden hebben in de functie van chauffeurscoördinator

Als chauffeurs coördinator ben jij de spil tussen onze planning en de chauffeurs. Je bent dagelijks in gesprek met onze chauffeurs en dit kan over van alles gaan, werk gerelateerde zaken, privé aangelegenheden maar uiteraard ook gewoon over koetjes en kalfjes. We vinden het belangrijk dat we goed contact hebben met onze chauffeurs, ondanks dat zij voornamelijk onderweg zijn en persoonlijk contact daarom niet altijd eenvoudig is.

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een fulltime dienstverband (32 tot 40 uur)
 • Een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Marktconform salaris op basis van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding à € 0,23 cent per kilometer
 • Aantrekkelijke verzekeringsmogelijkheden, o.a. voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid en ANW Hiaat
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

 

Wie ben jij?

Omdat je veel spreekt met de chauffeurs weten chauffeurs je makkelijk te vinden en dankzij je inlevingsvermogen en sociale skills ben je een prettige gesprekspartner.

Verder vinden wij het belangrijk dat je de volgende competenties bezit:

 • Coachen: Je bent in staat om onze medewerkers te begeleiden en te coachen, zodat er zo optimaal en effectief mogelijk gewerkt kan worden.
 • Leidinggeven: Je bent (aantoonbaar) in staat om leiding te geven aan een grote groep collega’s.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: Je gaat doordacht te werk, je bent in staat om je eigen werk in te delen en je bewaakt de voortgang van processen en taken.
 • Conflicthantering: Als ‘spil’ tussen de planning en chauffeurs krijg je soms te maken met tegenstrijdige belangen. Je bent in staat om hier (anticiperend) op diplomatieke wijze mee op te gaan en helpt bij het vinden van een oplossing.
 • Integriteit: Je behandelt iedereen gelijk en respectvol en maakt geen onderscheid. Uiteraard heb je veel te maken met vertrouwelijke info. Dit is bij jou veilig. En belangrijk: afspraak is afspraak.

Daarnaast…

 • Heb je ervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met transport is een pré.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B.
 • Beheers je de Nederlandse taal.
 • Is je woon/werk afstand maximaal 45 min van Zwolle/Lemelerveld.

 

Wat ga je doen als chaufferscoördinator?

Als chauffeurscoördinator ben je veel aanwezig op onze diverse standplaatsen in Zwolle en in Lemelerveld. Chauffeurs weten je daar spontaan te vinden en soms op afspraak. Als chauffeurs coördinator sta jij voor ze klaar.

Je hebt een leidinggevende rol en bent het aanspreekpunt voor zo’n 40 chauffeurs. Je voert functioneringsgesprekken en beantwoordt vragen over werktijden- en omstandigheden, maar ook weet je wat er privé speelt.

Naast deze sociale taken ben je samen met de planning verantwoordelijk voor de inzet van chauffeurs. Ook draag je zorg voor de juiste instructies en begeleiding van bijvoorbeeld nieuwe collega’s. In het geval van schades en klachten, ga je aan de slag met verbeteringen. En in je rol als leidinggevende, weet je wat te doen in het geval van (langdurig) verzuim. Tot slot draag je bij aan ons gezamenlijke doel: een prettige werksfeer en zorgen dat de goederen op tijd en compleet bij de klant worden geleverd.

 

Waar ga je werken als chauffeurscoördinator?

Er zijn mogelijkheden om zowel vanuit ons kantoor in Zwolle en/of Lemelerveld te werken. Daarnaast ben je uiteraard veel aanwezig op onze standplaatsen. Dit kan zijn op kantoor Lemelerveld of Zwolle, maar ook op het terrein van de klanten in de regio Zwolle.

 

Werken bij tielbeke

Bij Tielbeke vinden we aanpakken heel gewoon. We zijn goed in wat we doen en we doen het met plezier. Niet ieder voor zich, maar samen. Want alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden.

Tielbeke is een familiebedrijf actief in de logistieke dienstverlening is gevestigd in Lemelerveld, Zwolle en Culemborg. We hebben meer dan 700 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 250 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2.

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 1. Solliciteer online (zie knop hieronder): een CV is gewenst! Wij nemen telefonisch contact met je op zodat je je motivatie kunt toelichten.
 2. Na telefonisch contact nodigen we je mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
 3. Er zal minimaal een tweede gesprek volgen en mogelijk vragen we je een competentie en persoonlijkheidstest af te nemen om de fit met Tielbeke en de functie zo goed mogelijk in te schatten.
 4. Kijk of loop een dagje mee om het werk te zien en de sfeer te proeven.
 5. We doen jou een contractvoorstel en als we daarover uit zijn, zetten we een handtekening. Proost!
 6. Aan de slag!

Vul nu online het sollicitatieformulier in en hopelijk tot snel!