fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Wat we te bieden hebben

Wij bieden een zelfstandige fulltime functie in een sociale, informele organisatie met uitzicht op een vast dienstverband, daarnaast is het volgende van toepassing:

 • Je bent werkzaam in een klein maar hecht team, dit team bestaat uit 5 collega monteurs en je wordt aangestuurd door de manager garage;
 • Een fulltime dienstverband is bij ons 40 uur, dit houdt in dat je 4 dagdiensten draait van 08:00 tot 17:30 uur en één vaste middag/avonddienst per week van 13:00 uur tot 21:45 uur. Dit betekent één vaste vrije ochtend in de week, handig om bijvoorbeeld te sporten, klussen of de kinderen naar school te brengen;
 • Zaterdag werk hoort er bij, deze wordt uitbetaald tegen 150%. De zaterdag dienst is ongeveer één keer in de drie weken van 07.30 tot 12:00 uur;
 • Wij bieden een salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Er is ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een ervaren monteur maar staan ook open voor een (BBL) leerling monteur, verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt technisch inzicht en passie voor het sleutelen aan verschillende voertuigen;
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Eerste bedrijfsautotechnicus (EBAT) of je bent bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van een geldig APK-keurmeester certificaat of de bereidheid om deze te halen;
 • Je bent flexibel, je kan dag-, avond- en storingsdiensten draaien, werken in het weekend (op zaterdagochtend) hoort er ook bij.

Ben je nog geen (EBAT) monteur maar wel de ambitie om dit te worden? Dat kan ook, je gaat dan vier dagen in de week aan de slag in onze garage en één dag in de week naar school!

 

Wat ga je doen als bedrijfswagenmonteur?

Je begint je dag samen met jouw collega’s met koffie en neemt de planning door, wanneer de taken zijn verdeeld ga je snel aan de slag, er is genoeg te doen!

Het ene moment voer je gepland onderhoud uit aan een oplegger en op het andere moment help je een chauffeur bij een reparatie aan zijn bakwagen of trekker. Alles om onze chauffeurs goed, veilig en vertrouwd onderweg te laten zijn!

 

waar ga je werken als bedrijfswagenmonteur?

Je werkt in de garage op onze hoofdlocatie in Lemelerveld. We delen onze garage met collega’s van Scania, leuk en interessant!

 

werken bij Tielbeke

Bij Tielbeke vinden we aanpakken heel gewoon. We zijn goed in wat we doen en we doen het met plezier. Niet ieder voor zich, maar samen. Want alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden.

Tielbeke is een familiebedrijf actief in de logistieke dienstverlening is gevestigd in Lemelerveld, Zwolle en Culemborg. We hebben meer dan 700 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 350 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2.

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

We hebben een snelle en overzichtelijke sollicitatieprocedure van 5 stappen:

 1. Solliciteer online (zie knop hieronder): een CV is niet verplicht, wel gewenst! Wij nemen telefonisch contact met je op zodat je je motivatie kunt toelichten.
  (Wil jouw CV en motivatie alsnog versturen, mail deze dan aanvullend naar personeelszaken@tielbeke.nl)
 2. Na telefonisch contact nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
 3. Kijk of loop een dagje mee om het werk te zien en sfeer te proeven.
 4. We doen jou een contractvoorstel en als we daarover uit zijn, zetten we een handtekening. Proost!
 5. Aan de slag! Je krijgt je eigen Tielbeke introductiepakket en gaat aan de slag!

Vul nu online het sollicitatieformulier in en hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.