fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Banen in transport en logistiek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij elke dag anders kan zijn? Misschien is een baan in transport en logistiek dan wel iets voor jou! Bij Tielbeke bieden we een variatie aan mogelijkheden aan. Of je nu aan de slag wilt als vrachtwagenchauffeur, in het magazijn wilt werken of juist op kantoor, bij ons is het allemaal mogelijk. Ontdek wat een baan in transport en logistiek voor jou kan betekenen.

 

Wat is logistiek werk?

Logistiek werk is veel meer dan alleen goederen van A naar B vervoeren. Het omvat bijvoorbeeld ook het plannen van de routes, het sorteren van orders, het laden/lossen van de goederen en nog veel meer. Met een logistieke baan bij Tielbeke word je een onmisbare schakel in onze dagelijkse operaties en krijg je de kans om je een leven lang te blijven ontwikkelen.

 

Ontdek onze transportbanen

Of je nu net je vrachtwagen rijbewijs hebt gehaald of al jaren ervaring hebt, bij Tielbeke hebben we een passende plek voor je! We vinden het vooral belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je werk op een plezierige en goede manier kunt uitvoeren. We hebben een modern wagenpark en zorgen goed voor onze uitrusting. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op het werk waar jij goed in bent.

Werken in de logistiek bij Tielbeke betekent dat je onderdeel bent van een hecht team waar samenwerken en een informele sfeer centraal staan. Wij bieden niet alleen banen in logistiek, maar carrières waar je jezelf kunt ontwikkelen en elke dag weer iets nieuws leert.

 

Groei door met opleidingen in logistiek

Bij Tielbeke begrijpen we dat voortdurende ontwikkeling belangrijk is voor zowel persoonlijke als professionele groei. Daarom bieden we verschillende opleidingen en trainingen aan voor onze medewerkers. Of je nu een beginnende chauffeur bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren logistiek medewerker die meer wil leren over de nieuwste technologieën en processen in de industrie, wij hebben de middelen om je te ondersteunen!

Wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Ook dat kan bij Tielbeke! Wij bieden namelijk omscholingstrajecten mét baangarantie, zo weet je zeker dat je goed terechtkomt. Of je nou op latere leeftijd chauffeur wilt worden, of een BBL-opleiding wil gaan volgen, we zorgen er samen voor dat het lukt!

 

Een dag in het leven van een transportmedewerker

Een typische dag kan beginnen met het laden van je vrachtwagen in ons moderne warehouse, gevolgd door een reeks leveringen in de regio. Onderweg ben je het visitekaartje van ons bedrijf en kom je in contact met verschillende van onze klanten. Tussendoor houd je contact met de planning via onze geavanceerde communicatiesystemen om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te werken. Aan het einde van de dag keer je terug naar ons warehouse, waar je je ervaringen kunt delen met collega’s en samen successen viert.

 

Waarom kiezen voor een baan in de transport?

Een baan in transport en logistiek biedt je de kans om zelfstandig te werken terwijl je toch deel uitmaakt van een team. Het is een uitgebreide sector die altijd in beweging is, wat zorgt voor continue uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt dan ook een veelzijdige functie met veel verantwoordelijk, waarbij geen dag hetzelfde is. Bij Tielbeke vinden we het verder vooral belangrijk om je een baan met zekerheid, flexibiliteit en goede begeleiding te bieden. Zo krijg je precies wat je nodig hebt en weet je altijd wat je te wachten staat.

Wil je gaan werken in de transport of wil je eerst meer weten over wat een baan bij Tielbeke inhoudt? Neem dan contact met ons op of bekijk de logistieke vacatures op onze website. Stap in bij Tielbeke, waar we samen elke logistieke uitdaging aangaan!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?