check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitteryoutube
close

LOOP OF RIJD EEN DAGJE MEE BIJ TIELBEKE

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

2 nieuwe vacatures east

Wat betekent fullservice logistieke dienstverlening?

 

Dit betekent dat wij het logistieke proces van een klant van A tot Z kunnen verzorgen. Onder logistieke dienstverlening verstaan we alle activiteiten die we tegen vergoeding voor een klant uitvoeren om de toeleveringsketen geheel of gedeeltelijk te verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bevoorrading, opslag, verpakking, transport enz. Logistieke dienstverlening is er dus om het een bedrijf op dit vlak zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Binnen onze logistieke dienstverlening onderscheiden we de volgende hoofdactiviteiten: wij bieden hoogwaardige logistieke diensten op het gebied van contract logistiek en stukgoed distributie, beide vanuit Noordoost Nederland tot overal in de Benelux, Warehousing en Albert Heijn home delivery in Zwolle en omgeving.

Voor veel bedrijven is het interessant om transport en/of andere logistieke diensten uit te besteden. Vanwege de kosten, maar ook vanwege de kwaliteit en flexibiliteit. Wij vervoeren de goederen zoals de klant dat van een specialist mag verwachten. En we voegen daar nog waarde aan toe. Zoals flexibiliteit in op- en afschalen, niet alleen bij pieken maar ook bij structurele groei. Met voor de klant de zekerheid dat hun goederen in handen zijn van goed opgeleide chauffeurs en andere logistieke medewerkers.

Wij nemen dan ook graag de tijd om ons te verdiepen in de wensen van onze klanten. Dat is de beste manier om te komen tot passende logistieke oplossingen die werken, ook op de langere termijn. Tijdens onze samenwerking blijven wij continu transparant over onze inzet en performance, zodat de klant ‘in control’ blijft over kwaliteit en kosten.

Ook in ons Warehouse bieden we meer dan alleen opslag. Tielbeke denkt mee over specifieke vraagstukken van de klant. Tielbeke kan helpen pieken op te vangen of de goederen distribueren. Verder bieden we diverse aanvullende diensten zoals (her)labelling of assemblage. Door ook hier onze expertise en mogelijkheden te verbinden met de wensen van de klant, voegen we samen waarde toe aan de goederen.

Meer informatie kun je vinden op onze corporate website.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?