fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
2 nieuwe vacatures east

Wat betekent fullservice logistieke dienstverlening?

Fullservice logistieke dienstverlening omvat het volledige beheer van het logistieke proces voor een klant, van begin tot eind. Dit houdt in dat elke activiteit die bijdraagt aan het efficiënt beheren van de toeleveringsketen, van bevoorrading en opslag tot verpakking en transport, onder onze verantwoordelijkheid valt. Ons doel is om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van logistiek.

Kernactiviteiten van Onze Dienstverlening

Onze diensten zijn gericht op het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen, waaronder contract logistiek, stukgoed distributie vanuit Noordoost Nederland naar de gehele Benelux, warehousing en specifieke diensten zoals Albert Heijn home delivery in de regio Zwolle. Deze diversiteit in diensten stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te reageren op de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Voordelen van Uitbesteding aan Specialisten

Het uitbesteden van logistieke processen aan specialisten zoals wij biedt meerdere voordelen, waaronder kostenbesparingen, verbeterde kwaliteit, en een grotere flexibiliteit in de afhandeling van goederen. Met onze ervaren chauffeurs en logistieke medewerkers kunnen klanten erop vertrouwen dat hun goederen veilig en efficiënt worden vervoerd en beheerd, met de mogelijkheid om gemakkelijk op- en af te schalen naar behoefte.

Klantgerichte Aanpak en Innovatieve Oplossingen

Wij geloven in een persoonlijke benadering en nemen de tijd om de specifieke wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte logistieke oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook flexibel en schaalbaar zijn voor toekomstige groei. Onze aanpak is transparant, waardoor klanten altijd inzicht hebben in onze prestaties en controle houden over kwaliteit en kosten.

Meer dan Opslag: Waarde Toevoegen in ons Warehouse

In ons warehouse bieden we meer dan alleen opslagruimte. We denken actief mee over logistieke vraagstukken en bieden ondersteuning bij pieken in de vraag of distributie van goederen. Daarnaast bieden we aanvullende diensten zoals (her)labelling en assemblage, waarmee we de waarde van de goederen voor onze klanten verhogen. Door onze expertise te koppelen aan de wensen van de klant, creëren we samen duurzame waarde in de logistieke keten.

Meer informatie kun je vinden op onze corporate website.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?