check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitteryoutube
close

LOOP OF RIJD EEN DAGJE MEE BIJ TIELBEKE

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

2 nieuwe vacatures east

Wat doe je bij AH online?

 

Geen week of zelfs een werkdag is hetzelfde bij Tielbeke als bezorger voor onze klant AH Online. Je begint je werkdag met het ophalen van de rittenlijst, pinautomaat en een navigatiesysteem. Vervolgens ga je zelf je bezorgbus laden met de boodschappen die je gaat bezorgen. De werktijden zijn verdeeld in diensten bestaande uit ochtendritten of middag- en avondritten.

Wanneer je een ochtenddienst hebt zijn je werktijden van 06.00 uur tot 14.00 uur. Als je een middag- en avonddienst draait, dan begin je ongeveer om 15.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Afwisselend draai je verschillende diensten. Daarnaast kun je kiezen voor een fulltime dienstverband (± 32 uur per week) waarbij je een vast rooster krijgt. Je standplaats is Zwolle maar van hieruit kun je terecht komen in verschillende steden en dorpen rondom Zwolle om boodschappen te bezorgen.

BEGELEIDING VAN EEN CHAUFFEURINSTRUCTEUR
Als je beginnend bezorger bent, dan helpen wij je graag om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Onze chauffeurinstructeur Jordy begeleidt je om het voertuig goed te kunnen beheersen en leert je veilig te manoeuvreren in smalle steegjes en straten. Uiteraard loop je een dag mee met een ervaren AH bezorger om een echte werkdag te ervaren en om te gaan met bijvoorbeeld de pinautomaat en de richtlijnen op het gebied van NIX18.

WERKEN BIJ TIELBEKE
Tielbeke is een fullservice logistiek dienstverlener uit Lemelerveld met ruim 65 jaar ervaring, meer dan 700 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 300 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2. Bij Tielbeke vinden we hard werken heel gewoon. We zijn goed in wat we doen en we doen het met plezier. Niet ieder voor zich, maar samen. Want alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden.

WAT KRIJG JE ALS BEZORGER VOOR ALBERT HEIJN ONLINE?
Een bezorger Albert Heijn Online kan bij Tielbeke rekenen op:
• Een salaris à € 15,48* bruto per uur
• Flexibele uren per week of een fulltime dienstverband (± 32 uur per week)
• Diensten opgedeeld in ochtendritten en middag-en avondritten.
• Werken met goed materiaal
• Ervaren begeleiding van chauffeurinstructeur Jordy
• Een leuk team van enthousiaste collega’s

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?