check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitteryoutube
close

LOOP OF RIJD EEN DAGJE MEE BIJ TIELBEKE

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

2 nieuwe vacatures east

Wat gebeurt er in het warehouse?

 

Tielbeke Warehousing biedt hoogwaardige opslag- en fulfilmentdiensten, van container-handling tot en met orderpicking mogelijk aangevuld met ons eigen 24h-distributie dienstverlening in de Benelux. Tielbeke Warehousing regelt het allemaal voor u.

Warehousing is wat ons betreft meer dan goederen opslagruimte geven. Onze kwaliteit begint al bij de voordeur. Wij zorgen voor gedegen inslag, waarbij onze medewerkers de producten nauwkeurig controleren. Onze medewerkers worden specifiek getraind in het omgaan met deze producten. Verder houden we klanten met slimme IT op de hoogte van de actuele voorraadstatus en locatie in het warehouse. Kortom, alle goederen zijn bij ons in goede handen.

Goederen die aan specifieke eisen verbonden zijn op het gebied van kwaliteit, veiligheid en/of hygiëne? Dan brengen wij ze onder in een eigen compartiment waar de condities precies goed zijn.

Bij de uitslag worden goederen naar wens samengesteld en klaargemaakt voor transport, of het nu gaat om een volle vracht pallets of orderpicking van enkele doosjes. Als de klant het wenst, voeren we ook Value Added Services uit, zoals (her)labelling of assemblage.

Ons warehouse in Zwolle voldoet aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. We beschikken over een groot aantal veelgevraagde keurmerken en certificaten. Bovendien is het warehouse uitgerust met gedegen beveiliging, een sprinklerinstallatie en Pest Control.

Naast reguliere logistieke activiteiten biedt Tielbeke Warehousing een reeks Value Added Logistieke diensten. Hierbij hebben we diverse projectzones waar wij maatwerk leveren voor de door u gevraagde activiteit. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Strippen- en lossen van containers
  • Los beladen van zee containers
  • Omstapelen- en/of omstickeren van goederen
  • Om- of herverpakken van goederen

Flexibiliteit en kwaliteit leveren zit in ons DNA met meer dan 60 jaar ervaring als fullservice logistiek dienstverlener. Wanneer u een acute vraag heeft voor extra opslagmogelijkheden, beschikt Tielbeke ook over andere locaties waar ruimtes verhuurd kunnen worden (>1000m2).

Niet alleen in ons warehouse in Zwolle, ook onze hoofdvestiging in Lemelerveld voorziet in opslagmogelijkheden die voldoen aan diverse certificeringen en strenge kwaliteitseisen.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?