fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Wat gebeurt er in een warehouse?

Tielbeke Warehousing biedt hoogwaardige opslag- en fulfilmentdiensten, van container-handling tot en met orderpicking mogelijk aangevuld met ons eigen 24h-distributie dienstverlening in de Benelux. Tielbeke Warehousing regelt het allemaal voor u.

Warehousing is wat ons betreft meer dan goederen opslagruimte geven. Onze kwaliteit begint al bij de voordeur. Wij zorgen voor gedegen inslag, waarbij onze medewerkers de producten nauwkeurig controleren. Onze medewerkers worden specifiek getraind in het omgaan met deze producten. Verder houden we klanten met slimme IT op de hoogte van de actuele voorraadstatus en locatie in het warehouse. Kortom, alle goederen zijn bij ons in goede handen.

 

Wat is een Warehouse?

Een warehouse, of logistiek warehouse, is niet enkel een ruimte voor goederenopslag; het is een cruciaal knooppunt in de supply chain. Tielbeke Warehousing onderscheidt zich door een breed scala aan hoogwaardige opslag- en fulfilmentdiensten te bieden, van containerhandling tot orderpicking, inclusief een 24-uurs distributiedienst binnen de Benelux.

Kwaliteit en Controle bij de Inslag

Bij Tielbeke begint de kwaliteit al bij de deur. Gedegen inslagprocedures waarbij producten zorgvuldig gecontroleerd worden door speciaal getraind personeel, waarborgen de integriteit van uw goederen. Dankzij geavanceerde IT-systemen blijven klanten voortdurend op de hoogte van hun voorraadstatus.

Speciale Opslagvoorwaarden

Voor goederen die aan strikte eisen voldoen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne, biedt Tielbeke gespecialiseerde opslagcompartimenten aan. Dit zorgt ervoor dat de condities optimaal blijven gedurende de opslagperiode.

Value Added Services

Tielbeke faciliteert niet alleen de uitslag van goederen volgens de specifieke wensen van de klant, maar biedt ook extra diensten zoals (her)labelling of assemblage. Dit maakt het mogelijk om producten volledig klaar voor de markt te maken binnen één faciliteit.

Veiligheid en Certificering

Het warehouse in Zwolle voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Dit wordt onderstreept door diverse keurmerken en certificaten. Daarnaast zorgen uitgebreide beveiligingsmaatregelen en moderne voorzieningen zoals sprinklerinstallaties voor een veilige opslagomgeving.

Flexibiliteit en Maatwerk

Met meer dan 60 jaar ervaring in de logistiek, staat Tielbeke synoniem voor flexibiliteit en kwaliteit. De organisatie biedt maatwerkoplossingen in speciaal ingerichte projectzones, variërend van het strippen en lossen van containers tot het om- of herverpakken van producten.

Opslagmogelijkheden over de Benelux

Naast de primaire faciliteit in Zwolle biedt Tielbeke extra opslagmogelijkheden in andere locaties, inclusief de hoofdvestiging in Lemelerveld. Dit garandeert een brede dekking en flexibiliteit voor acute opslagbehoeften.

Tielbeke Warehousing gaat verder dan traditionele opslag en distributie, door een geïntegreerde benadering te bieden die waarde toevoegt aan elke schakel in de logistieke keten.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?