fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
1 nieuwe vacatures east

Wat is stukgoed distributie?

 

Stukgoed zijn goederen waarvoor men de vracht per stuk rekent. Dit kan bijvoorbeeld een pallet zijn, een doos of een bundel. Stukgoed distributie is het transporteren van dit stukgoed van A naar B. Met onze distributiedienst combineren wij zendingen van onze klanten met die van andere opdrachtgevers in een zogenoemd groupagenetwerk.

Via dit netwerk verbinden wij klanten en ontvangers in heel de Benelux. Door zendingen op te halen bij A en op tijd en volledig af te leveren bij B. Maar ook door relevante data, informatie en kennis te delen, bijvoorbeeld over de actuele status van een transport. Doordat we transparant zijn over onze performance, kunnen we samen werken aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. Want hoe beter alle partijen geïnformeerd en verbonden zijn, hoe hoger de kwaliteit.

 

Stukgoed distributie bij Tielbeke

Het distributiemodel waarmee wij 24-uurs distributie mogelijk maken, is uiterst veelzijdig. Wij kunnen de zendingen van onze klanten moeiteloos bezorgen, ongeacht de locatie en het type ontvanger en goederen. Dagelijks consolideren we zendingen naar binnensteden, bouwplaatsen en particulieren. Onze chauffeurs zijn vaak thuis in de regio waar ze rijden. Dankzij ons geavanceerde zelflerende plansysteem en onze zeer vakkundige planners, kunnen we op de juiste tijd met de juiste voertuigen de binnensteden in. Als de klant het wenst, bellen onze chauffeurs met de ontvangers. Ook is onze klantenservice de hele dag zowel telefonisch, als via app en mail bereikbaar.

In de distributienetwerken (DHB en Teamtrans) hebben wij onze krachten gebundeld met sterke logistieke partners in heel de Benelux. Onderling communiceren we via korte lijnen en werken we als één organisatie. Onze IT-systemen zijn gekoppeld in één platform en samen werken we aan slimme logistiekoplossingen. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Niet alleen operationeel maar ook strategisch.

 

Werken bij tielbeke

Als familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring begrijpen we logistiek. We zijn het verlengstuk van een organisatie en voegen écht waarde toe aan de goederen van een organisatie. Heb jij interesse in werken in de logistiek? Bij Tielbeke vind je logistieke vacatures waarmee jij jezelf blijft ontwikkelen.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je nog een vraag?