Terug

Omscholen bij Tielbeke

Wil jij je laten omscholen voor een baan in de logistiek en transport? Bij Tielbeke tref je veel collega’s die je voor zijn gegaan. Waar wacht je op?

Hard werken trucks Tielbeke

Kies jouw droombaan in de logistiek en transport

Hoe jouw omscholingstraject er uitziet, hangt af van de functie die je kiest. Wil je vrachtwagenchauffeur worden? Dan doorloop je andere stappen dan wanneer je kiest voor een baan als monteur, logistiek medewerker of transportplanner.

Tielbeke logistiek supervisor in opleiding

Jouw persoonlijke omscholingstraject

Heb je een keuze gemaakt? Dan bieden wij je een persoonlijk omscholingstraject aan. Tijdens dit traject kun je blijven werken. Dit kan zijn bij Tielbeke, maar ook bij de werkgever waar je nu werkt. Begin je direct bij ons, dan werk je in de loods, het warehouse of ga je met de bus de weg op als bezorger voor Albert Heijn.

Scania en Tielbeke

Vrachtwagenchauffeur worden? Dan ziet jouw omscholingstraject er als volgt uit:

  1. Solliciteer. Hou je van vrijheid, hard werken en avontuur? Dan is vrachtwagenchauffeur worden een logische stap. Zet de eerste stap en solliciteer.

  2. Maak kennis. Is je sollicitatie goed? Dan volgt een gesprek. Je kunt ook een dag meelopen en kennismaken met het vak vrachtwagenchauffeur. In sommige gevallen vragen we je een manoeuvreer oefening te doen.
  3. Haal je rijbewijzen. Aangenaam kennisgemaakt? Dan haal je Code 95 (de Vakbekwaamheid) en rijbewijs C en CE. Je mag op de bakwagen rijden en na verloop van tijd op de trekker oplegger combinatie. We overleggen met jou, de transportplanner en jouw chauffeur instructeur hoe snel je doorstroomt. Doordat jij in opleiding bent tot chauffeur, kom je in aanmerking voor een subsidie. Deze subsidie maakt dat jouw omscholing bij Tielbeke heel betaalbaar is.

  4. De weg op. Je bent nu vrachtwagenchauffeur. Een prestatie waar je trots op mag zijn. We wensen je veel veilige kilometers!


Tielbeke opleidingsniveaus in trucks

Start jouw nieuwe uitdaging


Spreekt ons omscholingstraject je aan? Solliciteer! Vind je het spannend? Geen zorgen: wij helpen je! Je krijgt gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding en je bent verzekerd van een baan. Dat pakt niemand je meer af!

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier