fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Wat verdien je in de logistiek?

Benieuwd naar wat je kunt verdienen in de logistieke sector? Bij Tielbeke bieden we niet alleen uitdagende kansen in de logistiek, maar ook aantrekkelijke salarissen voor verschillende logistieke functies. Of je nu logistiek medewerker, logistiek planner of logistiek manager bent, we hebben een passend salaris voor jouw inzet. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je benieuwd welke uitvoerende taken en welk salaris hoort bij een logistiek medewerker? We vertellen het je!

 

Wat betekent logistiek?

Logistiek betekent het regelen van goederen en diensten vanaf het begin tot aan de klant. Hierbij is het belangrijk dat alles goed gepland, uitgevoerd en gecontroleerd wordt. Een logistiek medewerker werkt mee aan het laten verlopen van deze logistieke processen, zoals bijvoorbeeld het verzamelen van orders, inpakken, labelen en zorgen dat goederen goed terechtkomen.

 

Wat is logistiek werk?

Logistiek werk omvat alle taken die te maken hebben met het regelen, uitvoeren en beheren van de goederen- en dienstenstroom. Dit kan verschillen van magazijnwerk tot transportplanning. Het is een gevarieerd vakgebied dat heel belangrijk is voor een goed werkende bedrijfsvoering.

Logistieke medewerkers hebben een belangrijke rol in deze activiteiten. Ze helpen het logistieke proces soepel te laten verlopen door taken uit te voeren zoals laden en lossen van vrachtwagens, orderpicken, verpakken en het coördineren van de goederenstroom. Logistiek managers zorgen ervoor dat het team goed functioneert en de logistieke processen efficiënt worden uitgevoerd.

 

Wat is een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker heeft een belangrijke rol in de logistieke activiteiten. Denk hierbij aan taken zoals het klaarmaken van bestellingen, inpakken, labels plakken en ervoor zorgen dat de spullen goed worden verplaatst. Als logistiek medewerker draag je bij aan het soepel laten verlopen van het logistieke proces en zorg je dat alle auto’s tijdig geladen zijn zodat de chauffeur op tijd kan vertrekken. Een belangrijke functie dus!

 

Wat zijn de taken van een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker doet meer dan alleen het ontvangen en verwerken van goederen. Het omvat het laden en lossen van vrachtwagens, zodat chauffeurs tijdig kunnen vertrekken. Ladingzekering is een vak apart; het is een belangrijke taak van de logistiek medewerker om te zorgen dat de goederen tijdens het rijden goed gezekerd zijn, zodat schade voorkomen wordt. Ook moeten vrachtwagens zo vol mogelijk vertrekken. Het is een uitdaging voor de logistiek medewerker om de vrachtwagen zo slim mogelijk te laden! Andere taken zijn het beheren van de voorraad, zodat er altijd genoeg producten beschikbaar zijn.

Ook doe je administratieve taken, zoals het zorgen voor de juiste papieren en formulieren. Dit zodat het logistieke proces soepel verloopt. Met deze verschillende taken zorg je ervoor dat elke stap in het proces goed op elkaar aansluit.

 

Salaris in de logistiek

Bij Tielbeke vinden we het belangrijk om de bijdragen van onze medewerkers te waarderen en te belonen. Daarom bieden we aantrekkelijke salarissen voor verschillende functies in de logistiek. Of je nu een logistiek medewerker, planner of manager bent, jouw inzet wordt passend beloond.

 

Salaris planner

Als logistiek planner speel je een cruciale rol in het efficiënt organiseren van transport en logistieke schema’s. Bij Tielbeke zorgen we ervoor dat je inzet wordt beloond met een salaris dat past bij de belangrijke rol die je speelt in het logistieke proces.

 

Salaris logistiek medewerker

Logistiek medewerkers bij Tielbeke kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat jouw bijdrage aan de logistieke operatie weerspiegelt. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over het salaris als logistiek medewerker.

 

Vrachtwagenchauffeur salarissen bij Tielbeke

Als vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke kun je een competitief salaris verwachten dat past bij jouw ervaring en leeftijd. We lichten graag in een persoonlijk gesprek toe welk salaris je kunt verwachten wanneer je aan de slag gaat als vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke.

 

Internationaal vrachtwagenchauffeur salaris

Wat verdient een internationaal vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke? Bij ons zijn er kansen voor ritten over de grens. Als je als internationaal vrachtwagenchauffeur werkt, kun je rekenen op een eerlijk salaris dat past bij de extra taken en uitdagingen van transport over de grens. Voor gedetailleerde informatie over het salaris als internationaal chauffeur kun je contact met ons opnemen.

 

Heb je een specifieke opleiding nodig in de logistiek?

Voor veel logistieke functies is het niet altijd noodzakelijk om een specifieke opleiding te hebben gevolgd. Wat de functie inhoudt, kan sterk variëren en werkgevers vragen vaak om praktische ervaring en vaardigheden. Soms is een basisbegrip van logistieke processen voldoende, terwijl voor andere taken een meer gespecialiseerde opleiding nuttig kan zijn.
Bijvoorbeeld, als je in aanmerking wilt komen voor een leidinggevende rol, kan een aanvullende opleiding in leidinggeven of logistiek management waardevol zijn. Het is altijd goed om te kijken naar de specifieke eisen van de functie en welke mogelijkheden er zijn om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur?

 

Als vrachtwagenchauffeur ben je bij Tielbeke verzekerd van een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Of je nu een chauffeur met rijbewijs C of CE bent, of nog in opleiding zit tot vrachtwagenchauffeur, Tielbeke biedt aantrekkelijke verdiensten en voordelen. Benieuwd wat je gaat verdienen als vrachtwagenchauffeur en wat het gemiddeld salaris is? Lees snel verder wat het gemiddelde salaris bij Tielbeke is.

 

Vrachtwagenchauffeur salarissen bij Tielbeke

 

Chauffeur C en CE salaris bij Tielbeke

Voor chauffeurs met rijbewijs CE kun je bij Tielbeke een competitief salaris verwachten dat in lijn is met de markt. Wil je meer informatie over salaris voor chauffeur C en chauffeur CE? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Salaris tijdens omscholingstraject

Ben je nu in opleiding tot vrachtwagenchauffeur in het omscholingstraject bij Tielbeke? Dan varieert je salaris tijdens de opleiding, afhankelijk van je leeftijd en het aantal jaar werkervaring.

 

Leerling vrachtwagenchauffeur salarissen

Als leerling chauffeur bij Tielbeke is het gemiddelde salaris afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de aard van de werkzaamheden die je uitvoert.

 

Internationaal vrachtwagenchauffeur salaris

Wat verdient een internationaal vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke? Bij ons zijn er kansen voor ritten over de grens. Als je als internationaal vrachtwagenchauffeur werkt, kun je rekenen op een eerlijk salaris dat past bij de extra taken en uitdagingen van transport over de grens. Voor gedetailleerde informatie over het salaris als internationaal chauffeur kun je contact met ons opnemen.

 

Avond- en weekendtoeslag

Avond- en weekendtoeslagen, overuren en andere extra uren hebben invloed op je daadwerkelijke salaris, waardoor je meer kunt verdienen. Als jij dus veel extra uren maakt, verdien je meer.

 

Extra voordelen bij Tielbeke

  • Als je als vrachtwagenchauffeur bij Tielbeke gaat werken, heb je naast een goed salaris ook veel andere voordelen:
  • Een vaste vrije dag in de week
  • Een werkweek met een lengte die bij je past.
  • Een afwisselende baan
  • Zekerheid in je baan: jouw functie blijft bestaan
  • Reiskostenvergoeding
  • Werken met goed materiaal
  • Veel doorgroeimogelijkheden met opleidingen en trainingen voor extra certificaten
  • Professionele begeleiding door onze ervaren instructeurs Koen en Alfred

 

Werkomgeving bij Tielbeke

Bij Tielbeke krijg je elke 4 weken je salaris, dus 13 keer per jaar. Onze collega’s plannen je ritten zo in dat het goed bij je thuissituatie past. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Meestal heb je een vaste vrije dag.

Bij ons kunnen vrachtwagenchauffeurs verschillende taken combineren. We rijden vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de Benelux. Bekende klanten zijn Albert Heijn en Kruidvat. We leveren ook losse goederen. En we werken samen met DHB, waardoor goederen ’s nachts worden uitgewisseld en ’s ochtends al dichter bij de klanten zijn.

Bij Tielbeke proberen we niet alleen een goede werkgever te zijn, maar ook te begrijpen wat voor jou belangrijk is.

Wil je meer weten over onze banen en arbeidsvoorwaarden? Neem contact met ons op over onze openstaande vacatures. We verwelkomen je graag in ons team!