fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

Tielbeke schuift aan bij vrachtwagenchauffeur Ian

Je kunt veel over Ian Beekelaar zeggen, maar een ochtendhumeur heeft de 52- jarige vrachtwagenchauffeur van Tielbeke allerminst. De geboren en getogen Zandvoorter staat moeiteloos vroeg op, wat voor een vrachtwagenchauffeur geen overbodige luxe is. Neuriënd staat hij om vier uur ’s nachts een kop thee te maken en een koelbox te vullen. Je zou er haast zelf van gaan neuriën.

 

Tot 1993 kroop Ian vaker om vier uur ’s nachts ín bed dan dat hij er op dat tijdstip uitging. Hoewel zijn leven als barman hem goed beviel, besloot hij zich toch te laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Hij wilde zijn eerste dochter zekerheid kunnen bieden. Spijt? Geen dag!

 

Goed geregeld

Dat Ian dol is op zijn werk, zie je direct als je hem zijn ochtendritueel ziet uitvoeren. Treuzelen is er niet bij. “In vijftien minuten ben ik klaar”, vertelt hij. Toegegeven: zijn boterhammen smeert hij in de avonduren.

BIJ TIELBEKE IS HET ALLEMAAL ERG GOED GEREGELD”

 

Vanaf Ian zijn woonplaats Wierden, is het een kleine drie kwartier rijden naar Lemelerveld. Hier haalt hij zijn bakwagen op, die al geladen klaarstaat. “Wat een luxe hè?”, grapt Ian. In Zandvoort – waar Ian tot voor kort woonde en werkte – was dat wel anders. “Daar moest ik zelf laden”, vertelt hij. “Wat dat betreft is het bij Tielbeke allemaal erg goed geregeld. Het is een zeer professionele organisatie.”