Terug

Ontdek of een baan bij Tielbeke bij je past

Nederland telt ruim 13.000 bedrijven met een vergunning voor beroepsgoederenvervoer. Wanneer is Tielbeke een goede keuze voor jou? Onze collega’s leggen het uit.

Thuis bij chauffeur van Tielbeke

Als je vrije tijd belangrijk vindt

Een aanname is dat vrachtwagenchauffeurs veel van huis zijn. Maar het kan anders. Bij ons kun je kiezen voor een vierdaagse werkweek en vaste vrije dag. “Na jaren van onafgebroken werken is er weer tijd voor het gezin”, aldus Janneke Brokelman, de echtgenote van chauffeur Mark.

Lees meer over parttime werken

Als je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan

Goed werk verricht je met goed materieel. Zo simpel is het. Wij investeren in kwaliteit en het behoud daarvan. Een voorbeeld? Onze elektrische pallettrucks. “Ik laad en los moeiteloos vijf pallets in m’n eentje”, aldus chauffeur François Bik.

Lees meer
In opleiding bij Tielbeke

Als je onder goede begeleiding wilt leren én werken

Een opleiding in de logistiek volgen én werkervaring opdoen? Salaris verdienen én goede begeleiding krijgen? Onze interne opleidingen bieden mogelijkheden. “Het werk dat ik doe en de opleiding die ik volg, sluiten perfect op elkaar aan”, aldus leerling chauffeur Fons Zandbergen.

Lees meer over opleidingen
Tielbeke loodsmedewerker in de nacht

Als je op zoek bent naar een baan met toekomstperspectief

Wij geven zekerheid. Heb je het naar je zin? Dan zorgen we ervoor dat je bij ons kunt blijven. Zo kijken we samen vooruit. “Als jij wilt, wil Tielbeke ook”, aldus loodsmedewerker Tom Sluis.

Bekijk onze logistieke vacatures

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier