Terug

Transport bij Tielbeke

Een transportbedrijf is nergens zonder goede chauffeurs. Vrachtwagenchauffeur of chauffeur in spe: welkom! Bij Tielbeke vind je altijd een baan bij jou in de buurt.

Bekijk onze logistieke vacatures

Een transportbedrijf is nergens zonder goede chauffeurs. Wij zijn bijzonder trots op die van ons. Ze rijden vanuit Zwolle, Heerenveen, Heteren, Tiel en Lemelerveld naar alle uithoeken van het land. Sterker nog: Tielbeke verzorgt het transport voor de gehele Benelux! AkzoNobel, Kruidvat en Albert Heijn behoren tot onze vaste klanten.

Uitstekend materieel

Een vrachtwagenchauffeur is op zijn beurt nergens zonder goed materieel. We voorzien iedere chauffeur daarom van goede werkkleding en moderne apparatuur. Onze bakwagens, trekker oplegger combinaties en LZV’s worden regelmatig door onze monteurs nagekeken. Pas als de wagens helemaal in orde zijn, mogen ze de weg op.

Tielbeke opleidingsniveaus in trucks

Laden en lossen

Staat er een vrachtwagen klaar voor het dock? Dan wordt deze door onze loodsmedewerkers geladen en gelost. Als de ingeplande chauffeur de wagen komt halen, kan hij vrijwel altijd direct vertrekken. Hij brengt de goederen van A naar B. De werkdagen zijn lang, maar daartegenover staat een vierdaagse werkweek met een vaste vrije dag.

Vrachtwagenchauffeur worden?

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team met vrachtwagenchauffeurs? We hebben diverse logistieke vacatures voor ervaren vrachtwagenchauffeurs en chauffeurs in spe.

Bekijk onze logistieke vacatures

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier