fbpx
check chevroncircle-arrow facebook linkedinminusnotification-closeplus search-glass twitterwhatsapp youtube
0 nieuwe vacatures east

MET DE KLEP OPEN!

Wie zijn de gezichten van Tielbeke en hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Krijg een kijkje achter de schermen bij Tielbeke door de video’s “Met de klep open”. Onze medewerkers vertellen in elke aflevering wat hen enthousiast maakt om bij Tielbeke te werken.

 

Met de klep open – salarisadministrateur Wilfried

 

Wilfried is sinds 2009 werkzaam als salarisadministrateur bij Tielbeke op het hoofdkantoor in Lemelerveld.

OP MIJN BUREAU LIGT ALTIJD EEN REKENMACHINE!

Als salarisadministrateur maakt Wilfried elke maand vele collega’s blij binnen Tielbeke! Wat is voor hem het spannendste moment tijdens zijn werk? En waar trekt hij de spreekwoordelijke klep voor open?

Met de klep open – vrachtwagenchauffeur Paul

 

Paul is vrachtwagenchauffeur CE bij Tielbeke en rijdt vanaf zijn standplaats Deventer inmiddels winkeldistributie voor ALDI. Sinds 2017 is Paul werkzaam als vakbekwaam chauffeur bij Tielbeke en rijdt hij met veel plezier diverse goederen naar de winkelfilialen.

HET PRETTIGE CONTACT MET DE COLLEGA’S, DAT IS VOOR MIJ TYPISCH TIELBEKE

Wat vindt hij het allerleukst aan zijn werk? En wat is zijn meest bijzondere moment geweest?
Kijk mee waar Paul onder andere enthousiast van wordt!

 

Interview – In de cabine bij vrachtwagenchauffeur Paul

 

Paul is een bekend gezicht binnen Tielbeke door o.a. het item Medewerkers Vertellen. Ruim drie jaar geleden schoof Tielbeke al eens bij hem en zijn gezin aan, aan tafel. Nu rijden we een dag met Paul mee om een indruk te krijgen van een werkdag als vrachtwagenchauffeur.

Met de klep open – hoofd Garage Kees

 

Kees is Hoofd Garage en al werkzaam sinds 1993 bij Tielbeke in Lemelerveld. Hij stuurt onder andere het onderhoud van de voertuigen aan en zorgt ervoor dat het wagenpark er tiptop bijstaat!

 

HET OMZIEN NAAR ELKAAR, EEN FIJN BEDRIJF OM VOOR TE WERKEN

 

Weet Kees nog hoe zijn eerste dag er bij Tielbeke uitzag? Wat is voor hem nou echt Typisch Tielbeke? Kijk mee waar Kees onder andere zijn klep voor open trekt!