Terug

Als chauffeur rijden voor Welkoop Retail vanaf Lemelerveld, Zwolle of Apeldoorn

Met ruim 153 filialen in Nederland en een webwinkel is Welkoop Retail dé specialist in kwaliteitsproducten voor Tuin & Dier. Tielbeke gaat vanaf 1 januari 2021 dedicated transport rijden voor Welkoop Retail en is altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor standplaatsen Lemelerveld, Zwolle en Apeldoorn.

Geen nacht- en stadsdistributie

Voor dit type transport is nachtdistributie niet aan de orde en heb je, in overleg, een vaste vrije dag om tijd te hebben voor je vrienden, sport, gezin of andere activiteiten.

Wat ga je vervoeren?

Afhankelijk van de planning en voorraadbehoefte van de diverse filialen, zal de lading veelal bestaan uit pallets en rolcontainers met goederen voor de consumentenmarkt. Het assortiment is onderverdeeld in onder andere Plant & Zorg, Genieten in de tuin, Werkkleding & Schoeisel, Werken in de tuin en Dier & Welzijn.

Bekijk de Welkoop Retail vacatures
Chauffeurinstructeurs Koen en Alfred bij Tielbeke op kantoor.

Goede begeleiding

Onze chauffeurinstructeurs Alfred en Koen begeleiden je tijdens je gehele carrière als chauffeur bij Tielbeke om je werk goed maar vooral plezierig uit te kunnen voeren. Bijvoorbeeld het leren van efficiënter en vooral zuiniger rijden zijn enkele taken die zij op zich nemen.
Daarnaast heb je een vaste leidinggevende. Wel zo prettig toch?!

Worden wij je nieuwe werkgever?

Tielbeke investeert in haar medewerkers en wij gaan dan ook graag een lange termijn relatie met je aan en bieden je baanzekerheid. Wij zijn trots op ons wagenpark en voorzien je van goed materieel. Als het even kan rijd je altijd in dezelfde vrachtwagen!

Lijkt het je als CE chauffeur leuk om goederen te vervoeren vanaf het distributiecentrum in Apeldoorn naar de diverse filialen? Solliciteer dan op één van de Welkoop Retail vacatures.

Loop of rijd een dagje mee bij Tielbeke

Ontdek welke functie in de logistiek en transport bij jou past!

Klik hier